Käytännön info

Tervetuloa Tubecon Industry Dayhin Hartwall Arenalle 11.8.2017!

Tubecon Industry Dayn aikana näät maailman johtavien vaikuttaja- ja videomarkkinoinnin asiantuntijoiden ja suosituimpien tubettajien puheenvuoroja.

Saapuminen Tubecon Industry Dayhin

TUBECON INDUSTRY DAY 2017 KARTTA

Hartwall Arena
Arenankuja 1
00240 Helsinki

Yllä olevasta kartasta näet Tubecon Industry Dayn sisäänkäynnin. Sisäänkäynti tapahtuu Platinum VIP -ovesta, josta saavut portaat alas aulaan. Aulassa sinulta pyydetään lippu sekä katsotaan vielä, että saat oikean goodiebagin mukaasi. Varaa mukaan sinulle toimitettu pääsylippu. Mikäli et ole saanut pääsylippua tapahtumaan, varaa mukaasi henkilöllisyystodistus.

Voit saapua tapahtumaan joko taksilla Hartwall Arenan taksiympyrään tai julkisilla kulkuvälineillä Pasilan asemalle, josta kävelet noin 5 minuuttia Hartwall Arenalle. Mikäli saavut omalla autolla, voit jättää autosi parkkiin parkkihalliin (10 euroa / päivä).

Ohjelma

Ovet aukeavat Hartwall Arenalla klo 8.00 ja virallinen ohjelmaosuus alkaa klo 9.00. Olethan ajoissa paikalla.

Lataa ohjelma alta:
TUBECON INDUSTRY DAY 2017 – OHJELMA

Tarjoilu

Tarjoamme kaikille osallistujille aamukahvin, lounaan sekä iltapäiväkahvin.

Aamiainen on tarjolla Platinum VIP -ravintolassa klo 8.00 alkaen.  Lounas tarjoillaan klo 12.00 ja iltapäiväkahvit klo 16.00 kun lavaohjelma päättyy.

Verkostoituminen

Kaikki asiakkaamme saavat Tubecon Industry Day passin, johon kirjataan asiakkaan nimi sekä yritys. Toivomme, että käytätte tilaisuuden hyväksi ja verkostoidutte aktiivisesti.

Platinum VIPiin järjestellään lounaan jälkeen Dealroomeja, joissa voi verkostoitua hieman rauhallisemmassa tilassa.

Klo 16.00-17.00 iltapäiväkahvien aikaan järjestämme verkostoitumistunnin, jossa on myös mahdollisuus keskustella tubettajien edustajien kanssa ja tutustua Tubeconin joukkorahoituksesta. Verkostoitumistunti järjestetään Platinum VIPissä.

Tubecon Safarit

Tubecon Safari on ohjattu Tubecon kierros, jossa pääsee kurkkaamaan Tubeconin kulisseihin. Tubecon Safarille saavutaan Kutsuvieras-sisäänkäynnistä, josta sinut ohjataan odottamaan Lounge-tilaan.

Ilmoittautuminen tehdään Tubecon Industry Dayssa.

Safariaikataulut

La 12.8: klo 11.30
La 12.8. Klo 12.15 (Tekir Oy;n Tubecon kierros – vain Tekir Oy:n kautta osallistuneille)
La 12.8: klo 13.00
Su 13.8: klo 11.00
Su 13.8: klo 14.00

Varaathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen ja tarpeeksi aikaa turvatarkastukseen. Huomioithan, että Tubecon Safarille osallistuminen vaatii ilmoittautumisen paikan päällä Tubecon Industry Dayssa.